R

Sâmbătă, 18-05-2024, 08:52:20

Bine ati venit Vizitator | RSS | Principala | Blog | Inregistrare | Login

Principala » 2010 » Septembrie » 30 » Victor Piţurca si Universitatea Craiova
13:32:54
Victor Piţurca si Universitatea Craiova
Victor Piţurcă a vorbita azi într-o conferinţă de presă despre ultima partidă disputată de Ştiinţa, la Tg.Mureş dar şi de următorul joc cu U Cluj.” Am trecut de meciul de la TG Mureş, ne bucurăm că am câştigat, dar nu suntem atât de mulţumiţi de joc. Mai avem de învăţat. Urmează un meci greu pentru care trebuie să ne pregătim să luam trei puncte ca să avem linişte.
Urmează un nou meci extrem de important, cu Universitatea Cluj. Dacă nu câştigăm, victoria cu Târgu Mureş nu va mai fi la fel de apreciată. Am mai întâlnit Universitatea Cluj în acest campionat, dar s-au schimbat mulţi jucători, iar echipa a început să joace din ce în ce mai bine. Avem câţiva jucători cu probleme. Alexandru Piţurcă abia a revenit după o accidentare, Prepeliţă, Iliev, Gângioveanu, resimt unele probleme, dar sperăm să-I recuperăm.  Fac un apel la public să vină într-un număr cât mai mare să ne susţină cum numai ei ştiu să o facă, indiferent ce se întamplă. Să reuşim să câştigăm împreună punctele puse in joc. Claudiu Niculescu este un jucător, care la Cluj, trăieşte o a doua tinereţe, dar nu îi vom oferi un tratament special.
Atitudinea s-a schimbat din momentul în care am venit la echipă, dar mai trebuie lucrat. Nu există nicio gaşcă la Craiova, lucrurile sunt foarte clare pentru fiecare. Sunt însă nemulţumit cred că jucăm prea defensiv. Şi la Tg. Mureş am marcat trei din cele patru goluri din fază fixă. Trimitem prea mult mingea înapoi. Ne trebuie multe ocazii să marcăm odată.
Să nu credeţi că la Craiova e linişte sau că îmi convine poziţia din clasament. Vreau ca echipa să urce cât mai sus şi să trecem peste perioada asta, vreau să am timp la dispoziţie să îmbunătăţesc lotul, mentalitatea şi atitudinea
Situaţia financiară nu este nici ea una bună la club, am nevoie de ajutor. În perioada următoare mă voi întâlni cu oamenii care conduc acest oraş, pentru că echipa are nevoie de sprijinul lor. Nu-mi convine că avem mulţi jucători la echipele naţionale, pentru că mai aveam multe de pus la punct, dar asta este situaţia... Probabil vom face un cantonament cât timp va fi pauza competiţională    
Victor Piţurcă spune că dacă ar fi fost în locul lui Traore, la ocazia de pe Olimpico, ar fi pasat, iar dacă acesta ar fi fost elevul său îl păştea o amendă usturătoare.” Dacă eram în locul lui Traore, eu pasam. Dacă era jucătorul meu, avea mari probleme! Nu e de glumit cu aşa ceva, acea fază şi-a pus mare amprentă asupra rezultatului. Le-am spus băieţilor că dacă va proceda vreunul aşa, se va duce salariul pe trei-patru luni. Managerul Universităţii spune că în acest moment Craiova cu actualul lot nu ar face faţă în Europa. "Nu suntem pregătiţi de Europa. Poate ne-am califica cu actualul lot, dar nu cred că am face faşă iar când echipa asta va ajunge în Europa, nu vreau să ne facem de râs. Nu vreau să pierdem cu trei, patru zero.
Piţurcă nu a vrut să comenteze situaţia de la Steaua. ”Îi doresc lui Marius Lăcătuş să fie sănătos. În rest, fiecare cu treaba lui”.
 Victor Piţurcă spune că în acest Rapid joacă cel mai bun fotbal.” Rapid formează un grup puternic, are un joc bun, însă şi în anii precedenţi au început bine şi apoi au clacat. Deocamdată, Galaţiul este cea mai bună echipă, doar este pe prima poziţie.
Distanta până la titlu este foarte mare. În momentul ăsta nu ne gândim la câştigarea campionatului. Daca am fi câştigat cu Rapid şi Târgu Jiu, atunci puteam să începem să visăm”. Piţurcă îl aşteaptă pe Florin Costea să revină cât mai repede. " Se antrenează cu noi, dar nu cred că îl vom avea mai devreme de 30-40 de zile, până va reveni pe gazon” .Managerul Universităţii este nemulţumit de faptul că ultima achiziţie Walter Lopes s-a accidentat.” Din păcate el s-a accidentat şi va mai sta în afara gazonului circa 10 zile, după care iară o vom lua de la capăt cu el cu pregătirea fizică” .Dacă săptămâna trecută a anunţat că vrea cinci, şase jucători, Piţi spune că are şi o listă de jucători, de care Ştiinţa se poate despărţi”. O mare problemă în acest moment este că unii jucători au salarii foarte mari. Probabil de unii jucători ne vom despărţi. Mai au timp până în pauza de iarnă să demonstreze că merită să joace la Craiova”.Piţurcă a spus că este posibil să mai ajungă jucători de la Steaua, dar cu siguranţă Anghelov nu se va afla pe lista Ştiinţei.
Vom vedea dacă o să luam pe cineva de la Steaua. Nu s-a pus problema ca Universitatea Craiova să îl transfere pe Anghelov, nu m-am gândit la el. Anghelov este un jucător mai pretenţios, nu ştiu dacă ar dori să joace în România la un alt club decât la Steaua”, a spus Piţurcă.
Vizualizari: 167 | Adaugat de: dj-South | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: